Visual i dits i nas i orelles i gust de cireres

Autor:
Il·lustracions:
Editorial: Piscina, un petit oceà
Col·lecció:
Any de publicació: 2018
Llengua: Català
Llibres col·lectius

Al costat de 38 autors de LIJ més, he tingut el goig de participar amb el conte “L’Alfons i el mar”  en aquest llibre fet a moltes mans entorn de tres propòsits: despertar els sentits, celebrar la literatura infantil/juvenil i guaitar la lletra nua. Un llibre descosit, hilarant, un xic boig… Amb trenta-nou textos escrits amb els dits i la llibertat que dibuixen les paraules.

Hi participa: Ricardo Alcántara, Carles Alcoy, Fina Anglès, Mercè Anguera, j. l. badal, Ricard Bonmatí, Lolita Bosch, Àngel O. Brunet, Eulàlia Canal, Carles Cano, Oriol Canosa, Joanquim Carbó, Lola Casas, Joan Cavallé, Rat Cebrián, Jaume Cela, Jordi Cervera, Salvador Comelles, Teresa Duran, Lluís Farré, Jordi Folck, Franscesc Gisbert, Núria Homs, Gabriel Janer Manila, Germán Machado, Pep Molist, Anna Obiols, Miquel Obiols, Mar Pavón, Joana Pijama, Joan de Deú Prats, Imma Pujol, Roser Rimbau, Judit Robert, Roger Roig, Cristina Serret, Carlos Terrón, Tomeu Tomás Torrell i Olga Xirinacs.

“Tanmateix, impacta el plor desfermat que encega en Ricardo Alcántara; o la pudor nauseabunda que també és tristesa de Germán Machado; la delicadesa d’una remor que s’intueix però que no es pot sentir en Pep Molist, i la valentia d’abordar la sexualitat de Cristina Serret…”

Fragment de crítica d’Arantxa Bea a Faristol  https://clijcat.cat/faristol/critica/Visual-i-dits-i-nas-i-orelles-i-gust-de-cireres