Ricard, el del forat negre

Autor: Pep Molist
Il·lustracions: Lucía Serrano
Editorial: Animallibres
Col·lecció: La formiga
Any de publicació: 2013
Llengua: Català
Narrativa infantil

La imaginació d’en Ricard era tan i tan enorme, que si aquesta fos una persona, tindria l’alçada d’un gegant. Des de ben petit, tenia el somni de ficar-se algun dia en un forat negre. Ningú va poder treure-li la idea del cap, així que un bon dia en Ricard se’n va anar de dret al fosc i temut Bosc Singular, d’on la gent sortia amb la por dibuixada a la cara.

Finalista Premi Atrapallibres 2013-2014

“Trobo que els infants del nostre país tenen molta sort de poder llegir a bons escriptors, avui us parlaré  del darrer treball d’un d’ells, en Pep Molist, creador de molts llibres infantils i d’alguns assajos sobre la literatura infantil.”

Fragment del blog de la llibreria l’Altell de Banyoles: https://llibrerialaltell.wordpress.com/2013/03/21/ricard-el-del-forat-negre-de-pep-molist-ed-animalibres/

“Un relat que juga molt amb la paraliteratura, que constantment pica l’ullet al lector amb referències i arguments de grans obres de la literatura infantil, que se’ns desvelen a l’última pàgina. L’autor juga també amb les paraules, i especialment amb els noms propis”

Fragment de crítica de Caterina Valriu a Faristol: http://www.clijcat.cat/faristol/critica/Ricard-el-del-forat-negre

“En Pep Molist ens regala una petita joia per viatjar amb la imaginació, ple de senyals i de referències a contes clàssics (al final del llibre, el mateix autor ens dóna totes les referències). ”

Fragment del blog de la Llibreria Al·lots de Barcelona: http://llibreriaallots.blogspot.com.es/2013/05/ricard-el-del-forat-negre.htmlCatàleg biblioteques