El petó de Lili Marleen

Autor: Pep Molist
Il·lustracions: Jorge del Corral
Editorial: Barcanova
Col·lecció: Sopa de Llibres
Any de publicació: 2014
Llengua: Català
Narrativa infantil

Timoneda és un poble on fa temps que no plou. La gent té l ‘ esperança que un dia torni Lili Marleen, un personatge que quan va visitar el poble fa anys va portar solucions màgiques i meravelloses. En Pere és un nen que també viu al poble. Les seves pors el duen a conèixer un fotògraf, el senyor Salom, que li explica la seva història amb Lili Marleen i com gaudeix fotografiant moments feliços.

Finalista Premi Atrapallibres 2014/2015

“En aquesta ocasió el Pep Molist (Manlleu, 1965) ha bastit una novel·la sobre les pors infantils, amb una sèrie d’elements d’allò més originals que la converteixen en una autèntica delícia per a tota mena de públics.”

Fragment del blog Vida lectora: http://vidalectora.blogspot.com.es/2016/01/lij-el-peto-de-lili-marleen-de-pep.html

L’¡interès d’aquesta història no és solament la pròpia història ni les excel.lents il.lustracions que hi escampa Jorge del Corral. Allò que considero original és que l’autor explica, al final del llibre, com va sorgir la història, cosa que els escriptors no acostumen a fer i en el camp de la literatura per a nois i noies és un recurs que cal tenir en compte, no sempre, és clar, per instruir i formar el lector en l’art de l’escriptura.”

Fragment del blog Mascaró de Proa: http://mascarodeproa.blogspot.com.es/2014/04/el-peto-de-lili-marleen-de-pep-molist.html

” L’obra de Pep Molist és la demostració que un bon escriptor de literatura infantil i juvenil és, primer de tot, un bon escriptor. En aquest cas, Molist és capaç de fer-nos un petó literari que parla d’esperança, del pas del temps i, naturalment, de l’experiència extraordinària de fer-se gran.”

Fragment d’article de Llorenç Capdevila a Regiò 7: http://llorenccapdevila.blogspot.com.es/2014/07/el-peto-literari-de-pep-molist.htmlCatàleg biblioteques