Pet de llop

Autor: Pep Molist
Il·lustracions: Teo Peiró
Editorial: Barcanova
Col·lecció: Sopa de lletres
Any de publicació: 2003
Llengua: Català
Narrativa infantil

Viure vora una bruixa, encara que no faci malifetes perquè ja és vella i repapieja, pot neguitejar una mica, pel fet que, si li agafa un rampell, ben segur que la farà ben grossa. Això és el que va passar a Nariuska, un poble de la vella Rússia, on vivien tranquils i en pau, fins que la vella bruixa Olívia va tenir l’ acudit de coure la recepta de Tuf de Merda d’ Oca. Sort que era el començament de la tardor i en Narcís, el bruixot amic de l’ Olívia, arribava al poble amb el seu sac de castanyes. I prou que s’ adonà que la flaire era terrible i que la seva amiga no estava per romanços! ¿Com s’ ho faria per caçar les olors per a la recepta màgica que necessitava?

Comentari a Històries menudes -2004-2005- d’Abacus:

“Divertida i imaginativa narració sobre una bruixa que no fa maleficis per viure amb pau amb els seus veïns, fins que rep una carta del Consell de les Grans Bruixes de la Vella Rússia que li recorda els seus deures.

Una narració d’humor amb elements escatològics molt simpàtics i plena d’imatges i mots molt suggerents per flairar i deixar-se portar.”Catàleg biblioteques