La Plis Plau i la gelosia de la cosina. Pep Molist

La Plis Plau i la gelosia de la cosina

La Plis Plau veu com tothom fa molt de cas a la cosina que els ha vingut a visitar, i això la desconcerta. Una nova aventura de la vaca Plis Plau, sobre la gelosia.

La Plis Plau i la forma de les ulleres. Pep Molist.

La Plis Plau i la forma de les ulleres

Un dia, la Plis Plau confon la Clic Clac amb una roca; i un altre dia, voltors amb gavines. La metgessa descobreix què li passa: els ulls de la Plis Plau no hi veuen bé. I també com ho pot resoldre: ha de portar ulleres. Al principi, la Plis Plau no ho té gaire clar, … seguir llegint

La Plis Plau i el vestit de la forastera. Pep Molist.

La Plis Plau i el vestit de la forastera

A les Muntanyes d’Aquest Cantó han vist una forastera. La Plis Plau i les seves amigues pensen que deu ser ben estranya. . . Potser s’equivoquen? Una nova història de la vaca Plis Plau sobre l’acceptació dels altres.

Plis Plau

Llibre d’imatges on la petita vaca Plis Plau parla de temes d’un entorn proper, que són: la casa, els amics, el menjar, les festes, les estacions i els sentiments. Llibre d’edició especial, diferent als de la col·lecció habitual, per donar rellevància al personatge i al seu món.

La Plis Plau i els Reis d’Orient

En el món de la petita vaca Plis Plau també hi ha Reis d’Orient. Fa dies que la Plis Plau els va escriure la carta, i ara espera, emocionada, que arribin.